Spread the love

I’m so sorry, but yes… I am one of those gays who loves the Eurovision. Now I understand if you ban me, never talk to me again, or if you will send me loads of nudes to harass me! But yes, I am a Eurovision lover 😂

I try and watch it every year! Even the semi-finals during the week get me excited. Especially tonight, cause it’s Belgium’s time to shine. Not sure how we will do this year, and if we will get trough to the finals on Saturday – but we have a really nice James Bond style song and a good singer called Sennek who will do her best to make Belgium proud.

Watch the YouTube video here!

So, who else is out there watching the Eurovision tonight? What do you think about it all? Are you a fan or not?

Hugzzz, Steven X

2 Comments on Eurovision!

  1. Als klein manneke was ik zeker fan. Bij de mémé en pépé in de late jaren 70 begin de jaren 80, veel langer mogen opblijven. Pronostieken wie zou winnen (ik won regelmatig 🙂 ) Maar de laatste jaren staat het wel op maar het gaat grotendeels aan mij voorbij. Teveel vriendjespolitiek. Te veel circus.

    • Ja daar hebt ge wel gelijk in. Gaat ommeduur niet meer om de kwaliteit van de nummers. Vond het vroeger ook wel beter, waar iedereen nog in zen eigen taal moest zingen. Dat had wel iets 🙂

Leave a Reply